In ontwikkeling

Het Paviljoen: een mix tussen oud & nieuw

Op het ontwikkelgebied SugarCity wordt gewerkt aan een mix van nieuwbouw en de herontwikkeling van bestaande bouw. Het Paviljoen wordt een overgangsgebouw dat deze twee stijlen samenbrengt. Met een centrale ligging op de Boulevard wordt Het Paviljoen dé plek waar toekomst en historie elkaar ontmoeten.

De nieuwbouw
Centraal gelegen in het ontwikkelgebied SugarCity ligt de Boulevard. Hier bevinden zich diverse panden met elk hun eigen karakteristieken en functie. Op deze locatie krijgt Het Paviljoen haar prominente plek; naast de opvallende SuikerSilo’s en de entree van de stijlvolle Amsterdam The Style Outlets.

Het Paviljoen wordt het overgangsgebouw tussen nieuwbouw en de industriële, authentieke bouw aan de Boulevard. De nieuwbouw sluit aan bij de look & feel van de originele, 19e-eeuwse stijl van de voormalige CSM-suikerfabriek. Het Paviljoen wordt opgebouwd uit drie beuken met zadeldak. Deze opbouw wordt gerealiseerd in bruinrode bakstenen met antracietkleurige, stalen kaders. De doorgemetselde gevel, karakteristieke spanten (dakconstructie dragers) en de boogramen geven het pand haar industriële karakter. De dakvlakken worden volledig bedekt met zonnepanelen voor een duurzaam klimaat.

Het Paviljoen krijgt een gecombineerde invulling van horecagelegenheid en bedrijfsruimte. De horeca krijgt plek op de begane grond en bedraagt ca. 650 m2 oppervlakte. De bedrijfsruimte komt op de bovengelegen verdieping en bedraagt ca. 1.490 m2 oppervlakte. Het Paviljoen wordt een plek waar werk en ontspanning samenkomen.

Waar

SugarCity, Halfweg

Wat

Nieuwbouwproject horeca & bedrijfsruimte.

Verhuur status

NTB

Samenwerkingen

Common Affairs (architect)

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Neem contact met ons op!

Locatie van Het Paviljoen