KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Werken bij de Cobraspen Groep

Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving bij een bedrijf waar je de ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling? En heb je affiniteit met vastgoed? Misschien pas jij dan wel bij de Cobraspen Groep! Ontdek op deze pagina onze openstaande vacatures op het hoofdkantoor in Overveen en bij onze merken op locatie.

Ook geven we je alvast een kijkje in de keuken. Zo kun je op onze website een overzicht vinden van onze medewerkers en lees je op deze pagina interviews met onze medewerkers. Want zij kunnen je natuurlijk het beste vertellen hoe het is om voor de Cobraspen Groep te werken!

VACATURES

Bekijk onze openstaande vacatures

COMMERCIEEL PROPERTY MANAGER

Wil jij werken in een uitdagende en afwisselende omgeving? Waar geen dag hetzelfde is en je verantwoordelijkheden uiteenlopen van acquisitie, het doen van huuraanbiedingen, uitdenken van de verhuurstrategie en meedenken in her-ontwikkel kansen?

FINANCIEEL MEDEWERKER

Administratie saai? Niet bij ons! Wij zijn op zoek naar een Financieel Medewerker (40 uur) op de financiële administratie. Hou jij van aanpakken en vind jij het een uitdaging om mee te denken aan het optimaliseren van financiële processen? Vind jij het leuk om voor verschillende merken de administratie op orde te hebben? En kun je goed prioriteiten stellen? Dan hebben wij dé perfecte uitdaging voor jou!

PROJECTLEIDER BEHEER & ONDERHOUD

In deze uitdagende functie werk je mee aan het duurzaam beheren en onderhouden van onze bijzondere vastgoedportefeuille binnen een dynamische, internationale markt.

FRONT OFFICE MEDEWERK(ST)ER HTEL SERVICED APARTMENTS

Als receptionist(e)/ front office medewerk(st)er ben jij hét visitekaartje van Htel. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de vele internationale gasten.

FRONT OFFICE MEDEWERK(ST)ER BEACHHOUSE HOTEL

In deze rol ben je het gezicht van Beachhouse Hotel en hét aanspreekpunt voor de gasten.

“We vinden hard werken en groei belangrijk, maar we maken ook tijd voor sociale activiteiten. Er worden gedurende het jaar verschillende borrels georganiseerd, met als hoogtepunt de Cobraspen Regatta.”

Luigi Prins – Directeur
ORGANISATIESTRUCTUUR

Onze afdelingen

De Cobraspen Groep heeft een platte en zeer overzichtelijke organisatiestructuur. Je bent dan ook snel op de hoogte van hoe de afdelingen onderling werken en welke werkzaamheden verricht worden binnen de merken van de Cobraspen Groep. De directe communicatielijnen zorgen ervoor dat wij snel kunnen schakelen in de steeds veranderende markt.


ONTWIKKELING

Groeipad

Wij weten dat mensen het verschil maken. We vinden het dan ook belangrijk dat werknemers met ambitie kunnen doorgroeien en -leren. Daarom bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid tot het volgen van externe cursussen en opleidingen in lijn met ieders groeipad. Ook is de Cobraspen Groep voortdurend druk met nieuwe conceptontwikkelingen, dus er zijn altijd doorgroeimogelijkheden.


WERKEN BIJ

Sollicitatieprocedure

Je hebt een vacature gezien die bij jou past en je motivatiebrief en CV ingestuurd. En dan? Indien wij een match zien, nemen we telefonisch of per e-mail contact met je op om een oriënterend gesprek bij ons op kantoor in te plannen. Dit gesprek is om te ontdekken of je bij ons bedrijf en het team past.