KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Werken bij Cobraspen Groep

Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving bij een bedrijf waar je de ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling? En heb je affiniteit met vastgoed? Misschien pas jij dan wel bij Cobraspen Groep! Ontdek op deze pagina onze openstaande vacatures op het hoofdkantoor in Overveen en bij onze merken op locatie.

Ook geven we je alvast een kijkje in de keuken. Zo kun je op onze website een overzicht vinden van onze medewerkers.

VACATURES

Als Front Office Medewerker ben je verantwoordelijk voor het verlenen van service aan onze gasten. Je checkt gasten in en uit, beantwoordt vragen en geeft informatie, en verwerkt reserveringen en annuleringen.

Wij zoeken een gedreven en resultaatgerichte Sales Manager voor onze leisure merken. Samen met het team genereer je new business, onderhoud je bestaande relaties en geef je informatie over en rondleidingen in onze locaties. 

 Wij zijn op korte termijn op zoek naar een Junior Property Manager. Je verzorgt zelf de bezichtigingen in alle panden, de onderhandelingen en het begeleiden van het huurproces.

Wij zijn op zoek naar een ervaren en daadkrachtige Property Manager. Je bent verantwoordelijk voor onze unieke vastgoedportefeuille in de omgeving van Amsterdam en Haarlem.

Wil jij werken in een boutique hotel direct aan het strand? Beachhouse Hotel zoekt een enthousiaste en klantvriendelijke receptionist(e). In deze rol ben jij hét aanspreekpunt voor onze gasten.

Geen dag is hetzelfde binnen deze baan. Het ene moment ben je bezig met het inspecteren van de appartementen en vul je producten aan en het andere moment heb je overleg met je collega’s van de receptie of zorg je dat de lobby er representatief uitziet.

Wij zoeken een Sales Coördinator voor onze leisure merken Beachhouse Hotel, Htel Serviced Apartments en SugarCity Events. Je ondersteunt het sales team administratief en secretarieel bij het omzetten van leads.

Kom jij ons commerciële team versterken? Wij zoeken een Accountmanager voor onze leisure merken Htel Serviced Apartments, Beachhouse Hotel en SugarCity Events. Een diverse functie waarbij je met veel verschillende bedrijven en branches te maken krijgt.

We zoeken een Projectmanager die het team Projecten komt versterken bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende projecten van de Cobraspen Groep. Je bent verantwoordelijk voor het projectmanagement van de nieuwbouw-, herontwikkelings- en renovatieprojecten.

KERNWAARDEN

De Cobraspen Groep Kernwaarden vormen de fundering van onze organisatie

Ziel & Zaligheid

Onze objecten hebben een ziel en onze mensen werken hier met ziel en zaligheid aan. Met passie. Het zorgt ervoor dat wij doorgaan waar anderen stoppen. Het zorgt ervoor dat wij meer aankunnen dan een ander.

Bijzondere Aandacht

Wij werken met aandacht. We zijn zorgvuldig. We blijven er altijd met ons kop bij. Ieder detail telt en moet kloppen. Onze aandacht is bijzonder. Soms besteden we het zelfs aan zaken die een ander niet eens ziet, of niet opmerkt.

Natuurlijk Duurzaam

Duurzaam ondernemen zit in ons DNA. Het is de enige aanpak die we kennen. Het is niet alleen logisch, het brengt ons ook erg veel. Soms al op de korte termijn, maar op de lange termijn zeker. Onze creativiteit maakt ons duurzamer dan de rest, omdat we de dingen gewoonweg anders zien.

Verhalen Verteller

Onze verhalen zijn eindeloos. Ieder merk heeft zijn eigen verhaal en iedere dag ontstaan er nieuwe. Niet alleen wij absorberen verhalen, dat doet ieder mens. Het zit in onze natuur. Wij vertellen onze verhalen graag en vaak. Wij geloven dat het écht iets toevoegt, dat het waarde brengt.

Onderbuik Gevoel

De feiten moeten kloppen. Uiteraard. Maar wij werken op gevoel. Gevoel voor mensen, gevoel voor kansen en gevoel voor onze objecten. Het is lang niet altijd uit te leggen, maar het brengt ons, door goed te luisteren, verder dan een ander. Het brengt je dan buiten de gebaande paden.

“We vinden hard werken en groei belangrijk, maar we maken ook tijd voor sociale activiteiten. Er worden gedurende het jaar verschillende borrels georganiseerd, met als hoogtepunt de Cobraspen Regatta.”

Luigi Prins – Directeur
ORGANISATIESTRUCTUUR

Onze afdelingen

De Cobraspen Groep heeft een platte en zeer overzichtelijke organisatiestructuur. Je bent dan ook snel op de hoogte van hoe de afdelingen onderling werken en welke werkzaamheden verricht worden binnen de merken van de Cobraspen Groep. De directe communicatielijnen zorgen ervoor dat wij snel kunnen schakelen in de steeds veranderende markt. De Cobraspen Groep heeft diverse afdelingen bij verschillende merken. Zo hebben we een eigen makelaardij en marketingafdeling. Maar ook event managers en receptiemedewerkers. Meer informatie over onze merken wordt tijdens kennismakingsgesprekken met je gedeeld.

ONTWIKKELING

Groeipad

Wij weten dat mensen het verschil maken. We vinden het dan ook belangrijk dat werknemers met ambitie kunnen doorgroeien en -leren. Daarom bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid tot het volgen van externe cursussen en opleidingen in lijn met ieders groeipad. Ook is de Cobraspen Groep voortdurend druk met nieuwe conceptontwikkelingen, dus er zijn altijd doorgroeimogelijkheden.


WERKEN BIJ

Sollicitatieprocedure

Je hebt een vacature gezien die bij jou past en je motivatiebrief en CV ingestuurd. En dan? Indien wij een match zien, nemen we telefonisch of per e-mail contact met je op om een oriënterend gesprek bij ons op kantoor in te plannen. Dit gesprek is om te ontdekken of je bij ons bedrijf en het team past.Zit jouw functie er niet tussen? Laat een open sollicitatie achter!

Ariet Looyen

HR Manager
Cobraspen Groep

T: +31 (0)23 541 11 45
E: alooyen@cobraspen.nl