KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Werken bij de Cobraspen Groep

Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving bij een bedrijf waar je de ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling? En heb je affiniteit met vastgoed? Misschien pas jij dan wel bij de Cobraspen Groep! Ontdek op deze pagina onze openstaande vacatures op het hoofdkantoor in Overveen en bij onze merken op locatie.

Ook geven we je alvast een kijkje in de keuken. Zo kun je op onze website een overzicht vinden van onze medewerkers en lees je op deze pagina interviews met onze medewerkers. Want zij kunnen je natuurlijk het beste vertellen hoe het is om voor de Cobraspen Groep te werken!

VACATURES

Bekijk onze openstaande vacatures

DIRECTOR OF SALES – HTEL SERVICED APARTMENTS

Htel Serviced Apartments is op zoek naar een Director of Sales die ons corporate account portfolio verder uitbouwt en verantwoordelijk is voor new business. Je klanten bestaan uit grote multinationals en relocators op de internationale, zakelijke markt. Een uitdagende functie met genoeg vrijheid om jezelf (en je team) verder te ontwikkelen.

JUNIOR ACCOUNT MANAGER – HTEL SERVICED APARTMENTS

 Ben je sterk in relatiebeheer en denk jij in commerciële kansen? Als Junior Accountmanager bij Htel Serviced Apartments bouw je het corporate account portfolio verder uit én houd je je bezig met new business. Je klanten bestaan uit grote multinationals en relocators voor de internationale, zakelijke marktBinnen een kleinschalig en gedreven sales team kun je jezelf ontwikkelen tot een echte sales professional in een internationale organisatie! 

TECHNISCH MEDEWERKER – HTEL SERVICED APARTMENTS

Ben jij een technische alleskunner en lijkt het je leuk om binnen een hotelomgeving te werken? Wij zijn op zoek naar een allround Technisch Medewerker met twee rechterhanden! Geen dag is hetzelfde binnen deze baan. Het ene moment ben je bezig met reparaties in de appartementen en het andere moment voer je controles uit in de sauna of aan het zwembad.

STAGE FACILITAIR – HTEL SERVICED APARTMENTS

Per direct zijn wij weer beschikbaar voor een zeer gemotiveerde MBO student in de richting van Hotelmanagement of Facility Management. Een stagiair / stagaire Facilitair kan bij Htel een zeer ondernemende en uitdagende stage krijgen. Hiernaast staan wij altijd open voor eigen initiatief, waardoor je zelf veel sturing aan de stage kunt geven!

“We vinden hard werken en groei belangrijk, maar we maken ook tijd voor sociale activiteiten. Er worden gedurende het jaar verschillende borrels georganiseerd, met als hoogtepunt de Cobraspen Regatta.”

Luigi Prins – Directeur
ORGANISATIESTRUCTUUR

Onze afdelingen

De Cobraspen Groep heeft een platte en zeer overzichtelijke organisatiestructuur. Je bent dan ook snel op de hoogte van hoe de afdelingen onderling werken en welke werkzaamheden verricht worden binnen de merken van de Cobraspen Groep. De directe communicatielijnen zorgen ervoor dat wij snel kunnen schakelen in de steeds veranderende markt.


ONTWIKKELING

Groeipad

Wij weten dat mensen het verschil maken. We vinden het dan ook belangrijk dat werknemers met ambitie kunnen doorgroeien en -leren. Daarom bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid tot het volgen van externe cursussen en opleidingen in lijn met ieders groeipad. Ook is de Cobraspen Groep voortdurend druk met nieuwe conceptontwikkelingen, dus er zijn altijd doorgroeimogelijkheden.


WERKEN BIJ

Sollicitatieprocedure

Je hebt een vacature gezien die bij jou past en je motivatiebrief en CV ingestuurd. En dan? Indien wij een match zien, nemen we telefonisch of per e-mail contact met je op om een oriënterend gesprek bij ons op kantoor in te plannen. Dit gesprek is om te ontdekken of je bij ons bedrijf en het team past.Geen passende functies voor jou? Laat een open sollicitatie achter bij Manon

Manon van de Loo

Hr. Adviseur
Cobraspen Groep