KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Werken bij Cobraspen Groep

Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving bij een bedrijf waar je de ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling? En heb je affiniteit met vastgoed? Misschien pas jij dan wel bij Cobraspen Groep! Ontdek op deze pagina onze openstaande vacatures op het hoofdkantoor in Overveen en bij onze merken op locatie.

Ook geven we je alvast een kijkje in de keuken. Zo kun je op onze website een overzicht vinden van onze medewerkers.

VACATURES

Wegens uitbreiding van ons team zijn we voor onze leisure merken Htel Serviced Apartments en Beachhouse Hotel, onderdeel van Cobraspen Groep, op zoek naar een reserveringsmedewerker. In deze afwisselende dubbelfunctie kom je te werken in ons commerciële team, waar de ambities sky high zijn en je kunt meegroeien met het bedrijf.  

Wil jij hét visitekaartje zijn in een internationale en afwisselende omgeving en ervoor zorgen dat onze gasten een zo prettig mogelijk verblijf hebben? Als Front Office Agent bij Htel Serviced Apartments ben je een belangrijke factor voor onze gasttevredenheid!

Salestalent opgelet… wij zoeken een creatieve sales collega, die begrijpt wat nodig is om van een droom een onvergetelijk event te creëren! Een zeer afwisselende job waar jouw creativiteit en betrokkenheid het verschil maken en je volop gelegenheid krijgt om mee te groeien met onze ambities.

Ben jij goed in het opbouwen en onderhouden van relaties? Vind je het een uitdaging om de wensen van jouw klanten te matchen met de commerciële doelstellingen van het bedrijf?

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de event wereld? Wil jij de kans krijgen om je organisatietalent en klantgerichte vaardigheden verder te ontwikkelen? Bij SugarFactory zijn we op zoek naar een enthousiaste Jr. Project Manager.

Ben jij de dynamische kwartiermaker met bewezen expertise in commercieel technisch vastgoedbeheer? Beschik jij over een krachtige persoonlijkheid en ben jij een leider die inspireert en motiveert? Dan willen wij jou graag aan boord hebben!

KERNWAARDEN

Herken jij jezelf in onze kernwaarden?

Ziel & Zaligheid

Onze objecten hebben een ziel en onze mensen werken hier met ziel en zaligheid aan. Met passie. Het zorgt ervoor dat wij doorgaan waar anderen stoppen. Het zorgt ervoor dat wij meer aankunnen dan een ander.

Bijzondere Aandacht

Wij werken met aandacht. We zijn zorgvuldig. We blijven er altijd met ons kop bij. Ieder detail telt en moet kloppen. Onze aandacht is bijzonder. Soms besteden we het zelfs aan zaken die een ander niet eens ziet, of niet opmerkt.

Natuurlijk Duurzaam

Duurzaam ondernemen zit in ons DNA. Het is de enige aanpak die we kennen. Het is niet alleen logisch, het brengt ons ook erg veel. Soms al op de korte termijn, maar op de lange termijn zeker. Onze creativiteit maakt ons duurzamer dan de rest, omdat we de dingen gewoonweg anders zien.

Verhalen Verteller

Onze verhalen zijn eindeloos. Ieder merk heeft zijn eigen verhaal en iedere dag ontstaan er nieuwe. Niet alleen wij absorberen verhalen, dat doet ieder mens. Het zit in onze natuur. Wij vertellen onze verhalen graag en vaak. Wij geloven dat het écht iets toevoegt, dat het waarde brengt.

Onderbuik Gevoel

De feiten moeten kloppen. Uiteraard. Maar wij werken op gevoel. Gevoel voor mensen, gevoel voor kansen en gevoel voor onze objecten. Het is lang niet altijd uit te leggen, maar het brengt ons, door goed te luisteren, verder dan een ander. Het brengt je dan buiten de gebaande paden.

“We vinden hard werken en groei belangrijk, maar we maken ook tijd voor sociale activiteiten. Er worden gedurende het jaar verschillende borrels georganiseerd, met als hoogtepunt de Cobraspen Regatta.”

Luigi Prins – Directeur
ORGANISATIESTRUCTUUR

Onze afdelingen

Cobraspen Groep heeft een platte en overzichtelijke organisatiestructuur. Je bent dan ook snel op de hoogte van hoe de afdelingen onderling werken en welke werkzaamheden verricht worden binnen de merken van Cobraspen Groep. De directe communicatielijnen zorgen ervoor dat wij snel kunnen schakelen in de steeds veranderende markt. Cobraspen Groep heeft diverse afdelingen bij verschillende merken. Zo hebben we een eigen vastgoedbeheer  en marketingafdeling, maar ook sales teams en projectmanagers. Meer informatie over onze merken wordt tijdens kennismakingsgesprekken met je gedeeld.

ONTWIKKELING

Groeipad

Wij weten dat mensen het verschil maken. We vinden het dan ook belangrijk dat werknemers met ambitie kunnen doorgroeien en -leren. Daarom bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid tot het volgen van externe cursussen en opleidingen in lijn met ieders groeipad. Ook is de Cobraspen Groep voortdurend druk met nieuwe conceptontwikkelingen, dus er zijn altijd doorgroeimogelijkheden.


WERKEN BIJ

Sollicitatieprocedure

Je hebt een vacature gezien die bij jou past en je motivatiebrief en CV ingestuurd. En dan? Indien wij een match zien, nemen we telefonisch of per e-mail contact met je op om een oriënterend gesprek bij ons op kantoor in te plannen. Dit gesprek is om te ontdekken of je bij ons bedrijf en het team past.Zit jouw functie er niet tussen? Laat een open sollicitatie achter!

Ariet Looyen

HR Manager
Cobraspen Groep

T: +31 (0)23 541 11 45
E: alooyen@cobraspen.nl