WAT WE DOEN

Ontwikkeling ‘Garage Passage’

De Garage Passage wordt de eerste overdekte versmarkt van Haarlem, met voeding en historie als ‘geheime’ ingrediënten. Geniet hier straks van de lekkerste versproducten en kom samen op een plek van ontdekking, dichtbij huis.

Versmarkt met een verhaal
Elk goed idee begint met een goed verhaal, net als elk smakelijk gerecht begint met de beste, verse ingrediënten. Cobraspen is bezig met de ontwikkeling van De Garage Passage. Een plek waar verantwoorde versproducten en lekker eten samenkomen op een historische locatie.

De gezellige, knusse zithoeken en vers-specialisten bieden een unieke ontmoetingsplek die de kans brengt om de smaken van versmarkt direct te ontdekken. De Garage Passage brengt de buurt tot leven en biedt een nieuwe, aangename impuls voor de wijk. Winkeliers van deze versmarkt voorzien niet alleen in de eerste levensbehoefte, maar dragen vooral bij aan een duurzame samenleving en een betrokken gemeenschap. Een plek waar de buurt samenkomt, of het nu voor een snelle boodschap is of een moment van rust.

Knipoog naar het verleden
Bij binnenkomst wordt direct duidelijk dat deze voormalige autogarage altijd een centrale rol heeft gespeeld in de behoeften en wensen van de Koninginnebuurt. Hield Garage Westerhout de mensen decennialang in beweging, brengt De Garage Passage bezoekers vanaf dezelfde plek in vervoering.

Van een verse kop koffie en dagverse boodschap tot een culinaire wereldreis. Dit alles vind je in een omgeving die historie ademt. Een blijvende herinnering aan wat vroeger Haarlem, en de omgeving, op de weg en in beweging hield.

Waar

Wagenweg, Haarlem.

Wat

Overdekte versmarkt met Spaanse invloeden.

Uniek

Eerste overdekte versmarkt van Haarlem.

Wagenweg

Garage Passage

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Neem contact met ons op!

Locatie van De Garage Passage