Htel Serviced Apartments

Dit concept van Cobraspen Groep biedt volledig ingerichte appartementen voor een kort verblijf in Amstelveen. Htel Serviced Apartments is een unieke locatie uitermate geschikt voor zakenreizigers, expats of voor zakelijke bijeenkomsten. De appartementen variëren in grootte van 22 m2 tot 90 m2 (2x 45 m2).

Htel Serviced Apartments is uniek omdat het een volledige service biedt die men normaal verwacht bij een 5 sterrenhotel. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van de gym, de spa en sauna, het jetstream zwembad, de wasserette, de schoonmaakservice en WiFi. Het doel is om gasten zich thuis te laten voelen wanneer zij van huis zijn.

Het complex is centraal gelegen in een rustige woonwijk van Amstelveen. In de nabije omgeving zijn parken en het Amsterdamse Bos te vinden, maar ook het bruisende stadsleven is vlakbij. Het zakendistrict, het RAI-congrescentrum, het stadscentrum van zowel Amstelveen als Amsterdam en Amsterdam International Airport Schiphol zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Website: www.htelapartments.com
Waar

Amstelveen

Uniek

Ervaar de vrijheid van een eigen appartement én geniet van de services van een hotel.

Wat

Volledig ingerichte appartementen.

 Locatie van Htel Serviced Apartments

HET LAATSTE

Nieuws