ONS MERK

Beachhouse Hotel

Dit strandhotel biedt gasten de ultieme strandervaring tijdens hun verblijf in Zandvoort (Amsterdam Beach). Beachhouse is uitzonderlijk omdat het direct aan het strand ligt. Het biedt een unieke ervaring om de nacht zo dicht bij het strand en de zee door te brengen. De kamers aan zeezijde hebben Franse balkondeuren, zodat het strandgevoel tot in de kamer voelbaar is. De indeling van de kamer draagt bij aan de ultieme strandervaring. De Beachhouse Deluxe Suite is perfect voor een romantisch weekendje weg of als bruidssuite. De Junior Suite is ideaal voor een verblijf met het gezin. De woonkamer en de kitchenette geven het gevoel van een privéappartement aan zee.

website: beachhouse.nl
Waar

Zandvoort, Amsterdam Beach (Nederland).

Wat

30 luxe hotelkamers aan de kust.

Uniek

In de meubels zijn 100 jaar oude latten gebruikt afkomstig uit een oud Egyptisch gebouw.

Wauw

Beachhouse Hotel ligt direct aan het strand van Zandvoort aan Zee.

Vol historie

Authentieke materialen

“In elk project zorgen we ervoor dat authentieke, bestaande materialen uit onze eigen voorraad worden hergebruikt. Dit is al 30 jaar de rode draad in het werk van de Cobraspen Groep”, zegt Luigi Prins (Directeur). Zo zijn de toogramen van het voormalig hoofdkantoor van het Provinciaal Elektriciteitsbedrijf in Bloemendaal op een speelse manier toegepast. Deze ramen lagen 15 jaar lang opgeslagen, wachtend op een nieuwe bestemming. De authentieke designstoelen van het voormalige PTT-postsorteercentrum in Haarlem zijn eveneens gerestaureerd en opnieuw in gebruik genomen. De kasten in de kamers hebben een historisch tintje gekregen door het gebruik van 100 jaar oude latten uit een gebouw in Egypte.

De ultieme strandervaring

26 luxe hotelkamers

Het boetiekhotel aan de kust heeft 26 hotelkamers, waaronder vier luxe hoekappartementen met pantry. Vanwege de locatie van het hotel is er vanuit de kamers direct uitzicht over de zee, de duinen en de kust. De hotelkamers hebben een Frans balkon met ramen die volledig open kunnen.

Het hotel is uitgerust met de modernste technieken en apparatuur om gasten optimaal eigentijds comfort te bieden. Ze kunnen bijvoorbeeld inchecken via een digitale check-in paal. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en er is een Wi-Fi-netwerk beschikbaar voor de gasten.

 Locatie van het Beachhouse Hotel