ONS MERK

Beachhouse Hotel

Beachhouse Hotel biedt gasten de ultieme strandervaring tijdens hun verblijf in Zandvoort. Het boetiekhotel is uniek door de directe liggen aan het strand. Zo ervaren de gasten dag en nacht het ultieme strandgevoel.

De kamers aan de zeezijde beschikken over privé balkons die het rustgevende geluid van slaande golven in de branding tot diep in de kamer binnenlaten. Ook de kamerindeling draagt bij aan deze unieke ervaring. Zo leent de Deluxe Suite zich perfect voor een romantisch weekendje weg of als bruidssuite. De Junior Suite is daarentegen ideaal als gezinsaccommodatie met eigen woonkamer en kitchenette. Hiermee beleef je als gast het gevoel van een privé appartement aan zee!

website: beachhouse.nl
Waar

Zandvoort, Amsterdam Beach (Nederland).

Wat

30 luxe hotelkamers aan de kust.

Wauw

Direct aan het strand van Zandvoort aan Zee.

Vol historie

Authentieke materialen

“In elk project zorgen we ervoor dat authentieke, bestaande materialen uit onze eigen voorraad worden hergebruikt. Dit is al 30 jaar de rode draad in het werk van de Cobraspen Groep”, zegt Luigi Prins (Directeur). Zo zijn de toogramen van het voormalig hoofdkantoor van het Provinciaal Elektriciteitsbedrijf in Bloemendaal op een speelse manier toegepast. Deze ramen lagen 15 jaar lang opgeslagen, wachtend op een nieuwe bestemming. De authentieke designstoelen van het voormalige PTT-postsorteercentrum in Haarlem zijn eveneens gerestaureerd en opnieuw in gebruik genomen. De kasten in de kamers hebben een historisch tintje gekregen door het gebruik van 100 jaar oude latten uit een gebouw in Egypte.

De ultieme strandervaring

30 luxe hotelkamers

Beachhouse Hotel heeft 30 kamers waaronder vier luxe hoekappartementen met pantry. De kamers aan de zeezijde beschikken allen over een privé balkon of terras waarmee je het echte strandgevoel de hele dag ervaart.

Het boetiekhotel is uitgerust met moderne technieken en apparatuur om gasten optimaal comfort te bieden. Zo kunnen gasten inchecken via de digitale check-in paal en zijn alle kamers voorzien van een smart TV.

 Locatie van Beachhouse Hotel