Persbericht | Prestigieuze prijs SugarCity

Prestigieuze Prijs voor vastgoedontwikkelaar Cobraspen & SugarCity

Overveen, 11 november 2011

De FIABCI Prix d’Excellence The Netherlands Awards 2011 is dit jaar voor de eerste keer uitgereikt aan Luigi Prins van Cobraspen Vastgoedontwikkeling. Hij kreeg de prijs voor zijn vastgoedproject SugarCity (de silo’s) in Halfweg, in de categorie ‘Environment (Rehabilitation/ Conservation)’.

De FIABCI Prix d’Excellence The Netherlands Awards 2011 werd hem uitgereikt door Frans van Hoeken, lid dagelijks bestuur DTZ en voorzitter FIABCI the Netherlands, tijdens de jaarlijkse DTZ Apollohof Bond Party, die gisteren in Amsterdam werd gehouden.

Het project SugarCity dingt tevens mee naar de internationale prijs, die samen met overige internationale prijzen wordt uitgereikt tijdens het FIABCI World Congress in mei 2012 te St. Petersburg.

Luigi Prins toonde zich vereerd met de prijs. “Het krijgen van de ‘FIABCI Prix d’Excellence The Netherlands Awards 2011’ betekent een erkenning voor onze niet aflatende inzet om op verantwoorde wijze projecten te realiseren waarbij het industriële erfgoed bewaard blijft. Ik hoop dat ook een internationale erkenning extra aandacht genereert voor de vele mogelijkheden die wij zien in het realiseren van monumentale projecten met behoud van hun unieke industriële karakter.”

“Het krijgen van de FIABCI Prix d’Excellence The Netherlands Awards 2011 betekent erkenning voor onze niet aflatende inzet om op verantwoorde wijze projecten te realiseren waarbij het industriële erfgoed bewaard blijft.”

– Luigi Prins, Directeur Cobraspen Groep