WAT WE DOEN

Transformatie en uitbreiding Htel Serviced Apartments Amstelveen

In opdracht van de Cobraspen Groep is een voorstel ontwikkeld voor de renovatie en uitbreiding van Htel Serviced Apartments aan de Laan van de Helende Meesters in Amstelveen. Met de renovatie wordt de structuur van het bestaande gebouw behouden en voorzien van een nieuwe schil. Ook speelt verduurzaming een belangrijke rol in de plannen.

Het huidige lage gebouw aan de achterkant wordt gesloopt en vervangen door een nieuwe vleugel van acht verdiepingen hoog. In het nieuwe gedeelte kan een hotel worden gerealiseerd met kamers in het luxe viersterrensegment, plus alle extra faciliteiten.

In de plannen wordt aansluiting gezocht met de karakteristieke kleur en typologie van horizontale lijnen en het gesloten profiel van het bestaande gebouw. Door het uitbreiden van de waterpartij en het herontwerpen van het groen rond het gebouw, krijgt het hele gebied een kwaliteitsimpuls. Op deze manier is het niet alleen mogelijk om het gebouw beter in te passen in de recentelijk al herontwikkelde omgeving, maar wordt het bestaande gebouw ook verduurzaamd.

website: htelapartments.com
Waar

Laan van de Helende Meesters, Amstelveen (Nederland).

Wat

Transformatie en uitbreiding Htel Serviced Apartments Amstelveen.

Uniek

Door het uitbreiden van de waterpartij en het herontwerpen van het groen rond het gebouw, krijgt het gebied een kwaliteitsimpuls.

Wauw

In de nieuwe vleugel worden hotelkamers in het luxe viersterrensegment gerealiseerd.

GEÏNTERESSEERD?

Neem contact met ons op!