Nieuws

Vacature Projectleider Beheer & Onderhoud

Vacature Projectleider Beheer & Onderhoud

27.12.2018

Heb jij technisch inzicht? Ben je goed in het aansturen en coördineren van projectteams? Heb je daarnaast een voorliefde voor monumentale panden? Dan ben jij de Projectleider Beheer & Onderhoud die de Cobraspen Groep zoekt!
 
Wat ga je doen?
In deze uitdagende functie werk je mee aan het duurzaam beheren en onderhouden van onze bijzondere vastgoedportefeuille binnen een dynamische, internationale markt. Met jouw hands-on mentaliteit stuur je planmatig onderhoudsprojecten aan op basis van (mede door jou) opgestelde meerjarige onderhoudsplannen.
 
Werkzaamheden
Met een breed scala aan panden en projecten ziet geen dag er hetzelfde uit, maar belangrijke activiteiten zijn:
 • Het opstellen van technische (meerjarige) onderhoudsplannen en begrotingen;
 • Het voorbereiden, budgetteren, aanbesteden, begeleiden en leveren van nazorg bij planmatig onderhoud en verbouwingen;
 • Het onderhouden van contacten met contractpartijen en onderhandelen over technische contracten met aannemers en leveranciers;
 • Het opstellen van managementrapportages en periodiek rapporteren aan de Manager Bouw & Beheer over de voortgang van projecten en gestelde (jaar)doelen.
Wat wij vragen:
 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau met een afgeronde opleiding in de richting Bouwkunde, Vastgoedkunde of Technische Bedrijfskunde.
 • Minstens 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving (gebouwbeheer en techniek).
 • Voldoende bouwkundige en installatietechnische kennis.
 • Goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden.
 • Ervaring met Yardi, O-prognose en NEN2767 systematiek is een pré.
 • In bezit van rijbewijs B.
 • Woonachtig in de omgeving van Haarlem/Amsterdam.
Daarnaast ben je representatief, heb je een goed analytisch vermogen en werk je oplossingsgericht. Discretie is in deze functie tevens belangrijk. Wij zoeken een echte teamplayer, die het leuk vindt om te sparren met zijn/haar collega’s van het jonge, ambitieuze team Bouw & Beheer.
 
Wat wij bieden?
Naast een marktconform salaris krijg jij de beschikking over een zakelijke iPhone en een auto van de zaak voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast zijn er secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve zorgverzekering en pensioenregeling.

Geïnteresseerd? Stuur jouw CV en motivatie dan zo snel mogelijk naar: hr@cobraspen.nl t.a.v. mevrouw Viviën Dessaur (HR Manager).
 
Over de Cobraspen Groep
Cobraspen is dé vastgoedspecialist in omgeving Haarlem en Amsterdam. Wij houden ons bezig met het beheer, verhuur en herontwikkeling van monumentale kantoorpanden, industrieel erfgoed, kantoorvilla’s en bedrijfsverzamelpanden. Daarnaast behoren projectontwikkeling, concepting en gebiedsontwikkeling tot de specialiteiten. Onder de Cobraspen Groep vallen de volgende dochterondernemingen: SugarCity, SugarCity Events, Htel Serviced Apartments, Beachhouse Hotel en Office Hotel.
 
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.