Nieuws

Nieuw in de verhuur: Prinsen Bolwerk

Nieuw in de verhuur: Prinsen Bolwerk

22.09.2017

MEER INFORMATIE        STUUR ONS EEN MAIL        OF BEL NAAR: 023 526 49 49
 
Deze unieke plek is de uitgelezen kans voor een representatief advocaten-,notaris-, of accountantskantoor. Gelegen aan het Prinsen Bolwerk op steenworp afstand van station Haarlem is deze prachtige monumentale kantoor villa te vinden. De villa is voorzien van schitterende originele details. Naast de villa is een eigen afgesloten parkeerterrein beschikbaar. Het stadpark ‘De Bolwerken’ grenst direct aan de villa en stadspark. Buiten een prachtig uitzicht over dit park is het ook erg mooi om tijdens de lunch even te wandelen.

Maar ook de bruisende binnenstad is binnen enkele minuten lopen te bereiken. De villa heeft een totale oppervlakte van 335m2 verdeeld over 4 verdiepingen. In het souterrain bevindt zich een woonkeuken daarnaast beschikt de tweede etage over een bescheiden pantry.  De metrage in het gebouw is als volgt verdeeld:
Souterrain: ca. 55m2
Begane grond: ca. 114m2
Eerste verdieping: ca. 106 m2
Tweede verdieping: ca. 80m2

De kantoorvilla is gelegen aan goed uitvalswegen. Het heeft een directe verbinding met de N200 met aansluiting op de A9 richting Amsterdam, Schiphol, Den Haag, Alkmaar en Utrecht. Ook met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid zeer goed. Het trein- en busstation bevindt zich aan de overkant op 1 minuut lopen.

Voor meer informatie, om kennis te maken met deze unieke locatie of een vrijblijvend bezichtiging kunt u direct contact opnemen. 

MEER INFORMATIE        STUUR ONS EEN MAIL        OF BEL NAAR: 023 526 49 49