Nieuws

Mosselgala 2010

Mosselgala 2010

26.11.2010

Huib Boissevain, directeur/oprichter van fondsaanbieder Annexum, mag zich vastgoedman van het jaar 2010 noemen. Gisteravond ontving hij de prijs voor de meest succesvolle vastgoedman of -vrouw van het jaar tijdens het jaarlijks terugkerende MOSSELgala. In Château Moeke Spijkstra in Blaricum ontving hij de prijs uit handen van Eduard Schaepman, CEO van Regus Benelux. 


Award stimuleert innovatie 
Eduard Schaepman: "Zoals ieder jaar was het MOSSELgala ook dit jaar weer een geslaagde avond. De opkomst was zeer goed; veel prominenten uit de vastgoedwereld waren aanwezig. Behalve de uitreiking van de MOSSEL Award 2010 waren er bovendien heerlijke mosselen en optredens van Joel Borelli, Peter Beense en Michel Bak. Het is ieder jaar weer een feest." Juryvoorzitter Luigi Prins, Cobraspen Vastgoedontwikkeling, voegt toe: "Ik vind de MOSSEL Award een sterk initiatief. Het vestigt op een positieve manier de aandacht op de vastgoedbranche buiten de vastgoedwereld zelf. Daarnaast stimuleert de award het innovatief vermogen en ondernemerschap van de gehele sector." 
  
Nieuwe Werken sterke invloed op vastgoed 
Huib Boissevain, directeur/oprichter Annexum: "Ik voel me vereerd dat ik dit jaar in navolging van eerdere winnaars als Cor van Zadelhoff, Luigi Prins, Roeland Voerman en Lesley Bamberger de prijs voor meest succesvolle vastgoedpersoon in ontvangst mocht nemen! Het gala is ook een evenement waarbij heersende vastgoedthema's besproken worden, zoals het Nieuwe Werken. Het verhuurmodel van Regus voor kantoren is wat dat betreft een inspiratie. Met Annexum geloven wij ook sterk in het faciliteren van tijd- en plaatsonafhankelijk werken. We zijn dan ook blij met de recente opening van een Regus-centre in een van onze panden in Amsterdam en verwachten binnenkort in Maastricht nog een centre te openen." 
  
Naast voorzitter Luigi Prins bestond de jury dit jaar uit Lesley Bamberger (Kroonenberg Groep en winnaar van de MOSSEL Award 2008), Roeland Voerman (Fortress en winnaar 2007) en Nederlands bekendste vastgoedman Cor van Zadelhoff. De genomineerden voor de MOSSEL Award worden geselecteerd op basis van de vijf F's: Fun, Flexibel, Fair, Focussed en Fast moving. Genodigden konden meebeslissen door voorafgaand aan het gala hun stem uit te brengen. Naast Huib Boissevain waren ook Liesbeth van der Pol (Dok Architecten) en Coen van Oostrom (OVG Projectontwikkeling) genomineerd.