Nieuws

​Vacature: Commercieel Property Manager

​Vacature: Commercieel Property Manager

06.06.2018

Wil jij werken in een uitdagende en afwisselende omgeving? Waar geen dag hetzelfde is en je verantwoordelijkheden uiteenlopen van acquisitie, het doen van huuraanbiedingen, uitdenken van de verhuurstrategie en meedenken in (her-)ontwikkel kansen? Ben jij klantgericht, communicatief sterk, commercieel en proactief? Wil jij elke dag het hoogst haalbare bereiken? Dan ben jij de property manager die wij zoeken!
 
Wat ga je doen?
Als Property Manager werk je vanaf een unieke locatie en ben je verantwoordelijk voor de verhuur en verkoop van onze exclusieve portefeuille met als werkgebied Haarlem en Amsterdam. Je gaat nieuwe relaties aan en bent goed in het onderhouden daarvan. Je onderhandelt bij huur- en verhuurtransacties en stelt de daar opvolgende huuraanbiedingen en overeenkomsten op. Je bent commercieel, flexibel, een goede luisteraar en ondernemend. Ook denk je na over de verhuurstrategie, deze bespreek je met de directie en zet je vervolgens uit.
 
Jij hebt:
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Een vastgoed gerelateerde opleiding (HBO/WO)
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving
  • Commercieel gedreven en een dienstverlenende instelling
  • Instaat de werkzaamheden op een zelfstandige, doortastende en adequate wijze uit te voeren.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • In het bezit van rijbewijs B en je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Haarlem of Amsterdam
 
Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende baan binnen een internationale, unieke en snel veranderende omgeving. Jij komt te werken in een jong en ambitieus bedrijf. Naast een goed salaris krijg jij de beschikking over een zakelijke iPhone en een auto van de zaak. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Cobraspen
Cobraspen is dé vastgoedspecialist in omgeving Haarlem en Amsterdam. Wij houden ons bezig met beheer, verhuur en (her-)ontwikkeling van monumentale kantoorpanden, industrieel erfgoed, kantoorvilla’s en bedrijfsverzamelpanden. Naast het exploiteren en beheren van panden behoort projectontwikkeling ook tot de specialiteiten. Voorbeelden hiervan zijn Landhuis Elswout in Overveen en Villa Alsberg op het Museumplein in Amsterdam. Ook houden wij ons bezig met conceptontwikkeling. Denk hierbij aan: SugarCity, SugarCity Events, Htel Serviced Apartments en Office Hotel. Om een goed beeld te krijgen van onze portefeuille en werkzaamheden adviseren wij je deze film te bekijken.

Ben jij de commerciële property manager die wij zoeken? Stuur dan vandaag nog jouw CV en motivatie naar: vdessaur@cobraspen.nl t.a.v. Viviën Dessaur.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.