Suikersilo kantoorruimte te huur

Oppervlakte
Vanaf 171 m²

Huurtermijn
In overleg

Huuringangsdatum
In overleg

Gebruik
Kantoor / showroom

Huurprijs
Vanaf € 175,- per m² per jaar

Parkeren
Afgesloten parkeerterrein (€ 1.000,00 per parkeerplaats per jaar)

Prijzen zijn exclusief BTW en eventuele servicekosten

Vraag brochure aan

Suikersilo's

Unieke kantoorruimtes in een industriële en bruisende omgeving tussen Haarlem en Amsterdam

De SuikerSilo’s
De Silo’s waar vroeger het suiker werd opgeslagen zijn geheel omgebouwd tot moderne kantoor- en showruimtes. SugarCity leent zich uitstekend als kantoorlocatie. De industriële en bruisende omgeving van SugarCity zorgt niet alleen voor een uniek visitekaartje naar gasten en klanten toe maar werkt ook erg inspirerend. Daarnaast zijn de Silo’s goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook in de avond weten de Silo’s iedereen te verbazen. De gekleurde led lampjes die in de kaders van de ramen zijn geplaatst zorgen voor een fonkelend kleurenspel. Kortom, voor een unieke kantoor- of showruimte ben je bij de SuikerSilo’s op het juiste adres.

Bereikbaarheid
Vanuit Haarlem en Amsterdam zijn de SuikerSilo’s zeer goed te bereiken via de N200. De N200 heeft direct aansluiting op de A9 richting Amsterdam, Den Haag en Utrecht of richting Alkmaar. Ook via het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Direct voor de deur ligt Station Halfweg-Zwanenburg. Vier keer per uur vertrekt hier een trein van en naar Haarlem – Amsterdam. Tevens stopt buslijn 80 (Interliner) voor de deur. Buslijn 179 stopt bij de halte Oranje Nassaustraat te Halfweg. Dit is op 5 minuten loopafstand van de Silo’s.

Oppervlakte
Momenteel is circa 90% van de Silo’s verhuurd. Er zijn nog enkele kantoor- en showruimtes beschikbaar vanaf 171 m². 


Opleveringsniveau
  • Verwarming- en koelinstallatie;
  • Warmte- en koude opwekking d.m.v. grondwarmte (energiezuinig);
  • Gemeenschappelijke toiletunits;
  • Videofoon;
  • Glazen liften;
  • Voldoende parkeergelegenheid;
  • Bezoekersplaatsen;
  • Ontruimingsinstallatie / brandslanghaspels;
  • Toegangssysteem.


Het SugarCity terrein
Het SugarCity terrein is volop in ontwikkeling. Zo is de voormalige suikerfabriek nabij de SuikerSilo's omgetoverd tot evenementenlocatie. Ook zullen naar verwachting Amsterdam The Style Outlets en diverse horecagelegenheden openen in 2019. Daarnaast is gestart met de bouw van een supermarkt inclusief een parkeergarage. We vroegen een aantal van onze huidige huurders hoe het is om te ondernemen vanaf zo'n dynamisch terrein. Je leest het hier:

Meer weten over SugarCity? Ga naar www.sugarcity.com.

Historie: van suikeropslag naar kantoorruimte
Met de sluiting van de suikerfabriek in Halfweg in 1992 kwam circa 110.000 m² grondoppervlak vrij voor herbestemming; het terrein dat tegenwoordig luistert naar de naam SugarCity. De twee vijftig meter hoge SuikerSilo’s vormen samen met de Kalkoven, de bakens van dit terrein. De Silo’s bestaan elk uit twee concentrische betonnen cilinders, die zich perfect bleken te lenen voor een herbestemming tot kantoorruimte. De gemetselde buitenmuren op de begane grond zijn weggehaald, waardoor de hoofddraagconstructie tevoorschijn kwam en zichtbaar werd hoe mooi deze kolossen op hun smalle poten staan. Vervolgens werden ramen en vloeren in het gebouw aangebracht. De gevel is abstract en schaalloos gehouden door geen enkele horizontale lijn te gebruiken en over de hele gevel een diagonaal patroon van ruitvormige ramen aan te brengen. De helft van de ramen is echt, de andere helft is uitgevoerd als paneel in spiegelglas. Het totale gebouw blijft op deze manier spannend, omdat de opbouw in verdiepingen aan de buitenkant niet af te lezen is.

Suikersilo-West

Suikersilo-West

Vergezicht van het kantorenpand

Kantoorruimtes

Kantoorruimtes

Meerdere ruime kantoorunits aanwezig

Kantoorruimte

Kantoorruimte

Luxe kantoor met uitzicht

Entree

Entree

Indrukwekkende entree

Toegang tot lift

Toegang tot lift

Silo's bij schemering

Silo's bij schemering

Brochure aanvragen