HET CONCEPT

SugarCity Events

Gevestigd in de voormalige suikerfabriek vind je de 8.000 m2 industriële evenementenlocatie van SugarCity Events. De locatie biedt een unieke combinatie van originele, rauwe kenmerken van de suikerfabriek en moderne technologie.

Het indrukwekkende atrium en de historische details zorgen voor een ruige, industriële omgeving die breed inzetbaar is voor evenementen. Elke ruimte heeft zijn eigen geschiedenis en omdat de ruimtes zowel individueel als gecombineerd ingezet kunnen worden, zijn de mogelijkheden eindeloos!

website: sugarcityevents.com
Waar

Amsterdam (Halfweg), Nederland.

Wat

Industriële eventlocatie in voormalig suikerfabriek.

Wauw

Rauw industrieel decor.

TRANSFORMATIE

Van suikerfabriek naar industriële eventlocatie

In de voormalig suikerfabriek (1863-1992) werd gewerkt aan de productie van suiker. Stoom, herrie van machines en kranen maakten deel uit van het decor op het voormalig CMS-terrein. Iedereen die langskwam kon de geur van suikerbieten ruiken.

De oudste suikerfabriek van Nederland sloot in 1992 haar deuren en sinds 2000 wordt deze locatie herontwikkeld door de Cobraspen Groep tot unieke evenementenlocatie. De moderne technieken die een hedendaagse evenementenlocatie nodig heeft, zijn subtiel en met respect voor het karakter van de fabriek aangebracht.

De kracht van de voormalig suikerfabriek komt nu tot uiting in het unieke industriële decor dat zij biedt. Met de vele memorabele evenementen wordt in de fabriek steeds opnieuw geschiedenis geschreven.

CENTRALE EVENTLOCATIE VOOR (INTER)NATIONALE EVENEMENTEN

Goede bereikbaarheid

SugarCity Events is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Voor de deur ligt het NS-station Halfweg-Zwanenburg, waar meerdere keren per uur treinen stoppen in de richting van Haarlem en in de richting van Amsterdam. De voormalig suikerfabriek is met de auto via verschillende A- en N-wegen goed te bereiken. Bovendien beschikt SugarCity Events over eigen parkeerplaatsen. Ook voor internationale gasten is SugarCity Events goed bereikbaar, Amsterdam Airport Schiphol ligt op slechts 15 minuten rijden.

Locatie van SugarCity Events