VACATUREOMSCHRIJVING

IT Medewerker

De Cobraspen Groep is op zoek naar een fulltime IT Medewerker. De Cobraspen Groep bestaat uit meerdere merken in de vastgoed- en hospitaliltybranche, waardoor je werkzaamheden afwisselend zijn. Samen met een collega ben je binnen de organisatie het eerste aanspreekpunt rondom IT vraagstukken. Alle vragen omtrent applicaties, systeembeheer en werkplekbeheer komen bij jullie terecht. Je bent de schakel tussen IT en onze afdeling Bouw en Beheer. Daarnaast denk je mee over innovaties en automatiseringen die de organisatie vooruit kan helpen.

Een dag als IT medewerker

Je start je dag op ons hoofdkantoor op landgoed Elswout en drinkt een kop Nespresso koffie met je directe collega Joris. Je opent je mail en maakt een prioriteitenlijst voor de dag. Een collega van Htel Serviced Apartments belt op omdat er problemen zijn met de Wifi. Je kan het probleem niet via de telefoon achterhalen dus besluit om de poolauto te pakken en naar de locatie te rijden om te kijken wat er aan de hand is. Nu je er toch bent check je nog even of de beveiligingscamera’s goed werken. Je besluit op locatie te lunchen met je externe collega’s. Na de lunch rijd je langs SugarCity om de automatisering van de lampen van Suikersilo’s te checken. Over een paar dagen komt er een bekend voetbalteam bij SugarCity Events en ze willen de silo’s in de kleuren van het team verlichten. Je brengt de auto weer terug en omdat het vrijdag is sluit je je nog even aan bij de gezellige vrijmibo in de jachtkamer.

Jouw dagelijkse werkzaamheden: 

 • Eerste aanspreekpunt voor collega’s rondom IT vragen 
 • Leveranciersmanagement 
 • Diverse ad-hoc werkzaamheden op de locaties zelf 

Naar wie zijn wij op zoek?   

Vanzelfsprekend kent IT voor jou geen geheimen en ben je technisch onderlegd! Je bent proactief en oplossingsgericht. Daarnaast ben je communicatief vaardig en vind je het fijn om collega’s verder te kunnen helpen met jouw technische kennis.  

Eisen: 

 • Afgeronde MBO-opleiding richting IT 
 • Kennis van netwerken, Microsoft office 365 en server beheer
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • In bezit van rijbewijs B

Wat kun je verwachten van ons? 

Je komt te werken binnen een jong en gemotiveerd team. Je krijgt te maken met diverse organisaties die onder de Cobraspen Groep vallen. Hierdoor zijn je werkzaamheden afwisselend en is geen dag hetzelfde.

Wij bieden: 

 • Marktconform salaris;
 • Fulltime contract;
 • Ruimte voor ontwikkeling;
 • Collectieve ziektekostenregeling, pensioenregeling en bedrijfsfitnessregeling;
 • Een prachtige en unieke werkomgeving op een monumentaal landgoed;
 • Leuke activiteiten en uitjes;
 • Iedere vrijdag een gezellige borrel in onze jachtkamer.

 

Over de Cobraspen Groep 

De Cobraspen Groep is al meer dan 35 jaar dé vastgoedspecialist in omgeving Haarlem en Amsterdam. Sinds de oprichting houdt Cobraspen Groep zich bezig met beheer, verhuur en (her)ontwikkeling van monumentale panden, industrieel erfgoed, kantoorvilla’s en bedrijfsverzamelgebouwen. Naast het exploiteren en beheren van panden behoort projectontwikkeling ook tot de specialiteiten. De gebiedsontwikkeling van SugarCity is hier een mooi voorbeeld van. Het oude CSM-Suikerfabriek terrein wordt volledig herontwikkeld tot een levendig, recreatief gebied. Vanuit de conceptontwikkeling zijn meerdere merken ontstaan zoals Htel Serviced Apartments en Beachhouse Hotel. 

Interesse? Stuur vandaag nog je CV en motivatie naar hr@cobraspen.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

“Doordat je met diverse merken werkt bij de Cobraspen Groep, zijn je werkzaamheden uiteenlopend. Van de implementatie van nieuwe software systemen tot het instellen van de LED-verlichting rondom de SugarCity silo’s.”

Joris Deumens – IT Specialist
GEÏNTERESSEERD?

Solliciteer direct