KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Werken bij de Cobraspen Groep

Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving bij een bedrijf waar je de ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling? En heb je affiniteit met vastgoed? Misschien pas jij dan wel bij de Cobraspen Groep! Ontdek op deze pagina onze openstaande vacatures op het hoofdkantoor in Overveen en bij onze merken op locatie.

Ook geven we je alvast een kijkje in de keuken. Zo kun je op onze website een overzicht vinden van onze medewerkers en lees je op deze pagina interviews met onze medewerkers. Want zij kunnen je natuurlijk het beste vertellen hoe het is om voor de Cobraspen Groep te werken!

VACATURES

Bekijk onze openstaande vacatures

Commercieel Property Manager

Ben je daadkrachtig, commercieel en heb je uitstekende kennis van de bedrijfsmakelaardij? Cobraspen Groep is op zoek naar een Commercieel Property Manager om de afdeling te versterken. In deze functie werk je vanaf een unieke locatie en ben je verantwoordelijk voor de verhuur en verkoop van onze exclusieve portefeuille met als werkgebied Haarlem en Amsterdam. Je gaat nieuwe relaties aan en bent goed in het onderhouden van een breed netwerk. Je onderhandelt bij huur- en verhuurtransacties en stelt de daar opvolgende huuraanbiedingen en overeenkomsten op. Ook draag je actief bij aan het vormen van een verhuurstrategie, deze bespreek je met de directie en zet je vervolgens uit. Doordat de organisatie continue in ontwikkeling is biedt deze dynamische functie ruimte voor veel eigen verantwoordelijkheid.

Hoofd Financiële Administratie

Als hoofd financiële administratie geef je leiding aan een team van vijf medewerkers en ben je verantwoordelijk voor een tijdige en volledige vastlegging van de financiële administratie van de Cobraspen Groep. De Cobraspen Groep is een dynamische en afwisselende organisatie waaronder diverse merken (o.a. SugarCity Events en Htel Serviced Apartments) vallen die actief zijn binnen de vastgoed- en hospitality branche.

IT Medewerker

De Cobraspen Groep is op zoek naar een fulltime ICT Medewerker. Samen met een collega ben je binnen de organisatie het eerste aanspreekpunt rondom ICT vraagstukken. Alle vragen omtrent applicaties, systeembeheer en werkplekbeheer komen bij jullie terecht. Daarnaast denk je mee over innovaties en automatiseringen die de organisatie vooruit kan helpen.

HR Manager

Wie de toekomst ziet, kan het verleden waarderen, is de lijfspreuk van Cobraspen Groep. Als HR-manager speel je een sleutelrol in de toekomst en groei van de organisatie. Je bent eindverantwoordelijk voor alle facetten van HR op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau. De Cobraspen Groep bestaat uit diverse ondernemingen met elk een eigen werkcultuur waardoor iedere werkdag anders is.

Content Marketeer

Loop je over van de creatieve ideeën en weet je deze om te zetten in pakkende teksten en mooie creaties? De Cobraspen Groep is wegens groei in de organisatie op zoek naar een hands-on Content Marketeer. Onder de groep vallen diverse merken (o.a. SugarCity) die actief zijn binnen de vastgoed en hospitality branche. Samen met een tweede Content Marketeer ondersteun je de Content Strateeg, Performance Marketeer en Marketing Manager en denk je mee over uiteenlopende marketingcampagnes.

Service Coördinator Beheer en Onderhoud

Als Service Coördinator Bouw en Beheer heb jij de verantwoordelijkheid voor de juiste afhandeling van klachten en het coördineren van onderhoudsprojecten. Vanuit ons hoofdkantoor in Overveen houd jij je bezig met de planning, organisatie en monitoring van aannemers en de buitendienst.

RECEPTIE MEDEWERKER – BEACHHOUSE HOTEL

Wil jij het gezicht zijn van Beachhouse Hotel in Zandvoort aan Zee? In deze rol ben jij hét aanspreekpunt voor onze gasten. Als receptie medewerker bij Beachhouse Hotel ben je een belangrijke factor voor onze klanttevredenheid!

RECEPTIE MEDEWERKER – HTEL SERVICED APARTMENTS

Ben jij altijd klantvriendelijk, positief en houd je van contact? Als Receptie medewerker ben jij hét visitekaartje van Htel en het eerste aanspreekpunt voor de vele internationale gasten.

KERNWAARDEN

De Cobraspen Groep Kernwaarden vormen de fundering van onze organisatie

Ziel & Zaligheid

Onze objecten hebben een ziel en onze mensen werken hier met ziel en zaligheid aan. Met passie. Het zorgt ervoor dat wij doorgaan waar anderen stoppen. Het zorgt ervoor dat wij meer aankunnen dan een ander.

Bijzondere Aandacht

Wij werken met aandacht. We zijn zorgvuldig. We blijven er altijd met ons kop bij. Ieder detail telt en moet kloppen. Onze aandacht is bijzonder. Soms besteden we het zelfs aan zaken die een ander niet eens ziet, of niet opmerkt.

Natuurlijk Duurzaam

Duurzaam ondernemen zit in ons DNA. Het is de enige aanpak die we kennen. Het is niet alleen logisch, het brengt ons ook erg veel. Soms al op de korte termijn, maar op de lange termijn zeker. Onze creativiteit maakt ons duurzamer dan de rest, omdat we de dingen gewoonweg anders zien.

Verhalen Verteller

Onze verhalen zijn eindeloos. Ieder merk heeft zijn eigen verhaal en iedere dag ontstaan er nieuwe. Niet alleen wij absorberen verhalen, dat doet ieder mens. Het zit in onze natuur. Wij vertellen onze verhalen graag en vaak. Wij geloven dat het écht iets toevoegt, dat het waarde brengt.

Onderbuik Gevoel

De feiten moeten kloppen. Uiteraard. Maar wij werken op gevoel. Gevoel voor mensen, gevoel voor kansen en gevoel voor onze objecten. Het is lang niet altijd uit te leggen, maar het brengt ons, door goed te luisteren, verder dan een ander. Het brengt je dan buiten de gebaande paden.

“We vinden hard werken en groei belangrijk, maar we maken ook tijd voor sociale activiteiten. Er worden gedurende het jaar verschillende borrels georganiseerd, met als hoogtepunt de Cobraspen Regatta.”

Luigi Prins – Directeur
ORGANISATIESTRUCTUUR

Onze afdelingen

De Cobraspen Groep heeft een platte en zeer overzichtelijke organisatiestructuur. Je bent dan ook snel op de hoogte van hoe de afdelingen onderling werken en welke werkzaamheden verricht worden binnen de merken van de Cobraspen Groep. De directe communicatielijnen zorgen ervoor dat wij snel kunnen schakelen in de steeds veranderende markt.


ONTWIKKELING

Groeipad

Wij weten dat mensen het verschil maken. We vinden het dan ook belangrijk dat werknemers met ambitie kunnen doorgroeien en -leren. Daarom bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid tot het volgen van externe cursussen en opleidingen in lijn met ieders groeipad. Ook is de Cobraspen Groep voortdurend druk met nieuwe conceptontwikkelingen, dus er zijn altijd doorgroeimogelijkheden.


WERKEN BIJ

Sollicitatieprocedure

Je hebt een vacature gezien die bij jou past en je motivatiebrief en CV ingestuurd. En dan? Indien wij een match zien, nemen we telefonisch of per e-mail contact met je op om een oriënterend gesprek bij ons op kantoor in te plannen. Dit gesprek is om te ontdekken of je bij ons bedrijf en het team past.Zit jouw functie er niet tussen? Laat een open sollicitatie achter bij Manon

Manon van de Loo

HR Adviseur
Cobraspen Groep

M: +31 (0)23 541 11 42
T: +31 (0)6 39 00 80 32
E: mvandeloo@cobraspen.nl