Nieuws

Vacature: Secretaresse Makelaardij

Vacature: Secretaresse Makelaardij

16.06.2017

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar geen dag hetzelfde is? Kun jij goed prioriteiten stellen, ben je proactief en tactvol? Wil jij je kunnen ontwikkelen in een organisatie waar ondernemerschap wordt gestimuleerd? Dan hebben wij dé perfecte uitdaging voor jou!
 
Als Secretaresse Makerlaardij ben je een belangrijke schakel tussen de directie, de verschillende afdelingen binnen Cobraspen en haar dochterondernemingen. Jij bent het aanspreekpunt voor zowel interne en externe partijen. Je biedt secretariële, organisatorische en administratieve ondersteuning aan de afdeling Makelaardij zoals het verzorgen van brochures en projectinformatie, het versturen van brieven en mailings, het beheren van agenda’s en het op orde houden van de kantoorvoorraad.
 
Daarnaast ben jij hét visitekaartje van het bedrijf en weet je klanten zowel telefonisch als tijdens bezoeken informatief, accuraat en dienstverlenend te helpen. Eigenschappen die op jou van toepassing zijn: punctueel, nauwkeurig, flexibel en communicatief vaardig.

Functieomschrijving:
·       Verwelkomen van zakelijke klanten en het beantwoorden van de telefooncentrale;
·       Verzorgen van mailingen en correspondentie naar klanten;
·       Beheren van agenda’s en mailboxen;
·       Organiseren van dossiers, projectinformatie, brochures en de kantoorvoorraad.

Functie eisen:
·       Je hebt 2-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie of als managementondersteuning;
·       Je hebt een MBO-opleiding (bijvoorbeeld Schoevers) in de richting van Secretaresse, Directiesecretaresse, Managementassistent of een dergelijke opleiding;
·       Je hebt ervaring met Windows en Microsoft Office;
·       Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
·       Je staat stevig in je schoenen en kunt goed schakelen in een dynamische en ondernemende omgeving;
·       Je bent woonachtig in de omgeving van Haarlem.

Wij bieden:
Wij bieden je bij Cobraspen een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve ziektekostenregeling, pensioenregeling en bedrijfsfitnessregeling. Hiernaast kom je in een hecht en ondernemend team te werken waarin volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn.

Bedrijfsinformatie:
Cobraspen is dé specialist in de restauratie, de ontwikkeling en het beheer van monumentaal en industrieel erfgoed in de regio Haarlem en Amsterdam. Het kantoor van Cobraspen is gevestigd in het voor de regio centraal gelegen Overveen. De ondernemende en dynamische organisatie telt veertig enthousiaste en gedreven collega’s. Allemaal met een zekere voorliefde voor de omgeving en haar historie.

Reageren:
Ben jij degene naar wie wij op zoek zijn? Reageer dan direct! Stuur je motivatie en CV naar hr@cobraspen.nl t.a.v. Mevrouw V. Dessaur (HR Manager). Kijk ook eens op www.cobraspen.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.